ianuarie 20, 2009

Prioritate de stanga-imprejur

Astazi mi-am recuperat in sfarsit permisul...dupa fix 2 luni de cand mi-a fost suspendat! Culmea ironiei este ca in scrisoarea primita de la politia din Prahova scrie ca mi "s-a aprobat reducerea termenului de suspendare la 30 de zile"!!!?? Pai numai de la data la care am luat examenul a trecut o luna...
Nu are rost sa va spun cata tevatura a fost pentru recuperarea acestui permis: 3 drumuri la Udriste (ce-i drept 1 data am picat examenul, iar a doua oara nu am avut dovada la mine), 1 drum la Brigada rutiera din George Cosbuc, unde se face cerere pentru restituirea permiselor retinute in provincie, si un alt drum la Udriste ca sa-mi ridic permisul. Plus o luna de asteptare intre data la care am luat examenul si data la care mi s-a restituit!
Da, dar m-am ales cu autograful sefului Politiei rutiere PH, cel care acum 4 ani m-a picat la examenul auto pentru...neacordare de prioritate! (Se pare ca domnul Tatuc a facut evaluarea corect, din moment ce permisul mi-a fost suspendat tot din acest motiv!)

2 comentarii:

Crenguta spunea...

felicitari :)

Anonim spunea...

Multumesc! Toata intamplarea a fost o lectie din care am invatat multe. Sa vezi ce frumos ma asigur acum...ca la carte!