martie 07, 2012

Ca sa nu zic ca n-am blog...

Tocmai mi s-a atras atentia ca n-am mai scris de mult pe blog...devenit intre timp anuar!

Motivele sunt diverse: lipsa timpului, lipsa computerului, lipsa chefului, lipsa inspiratiei...ca de subiecte nu ma pot plange. Am calatorit la fel de mult, am trait intamplari minunate si tragice, le-as spune fapte de viata, am coborat din inaltul cerului pe marginea prapastiei, m-am imbogatit si maturizat cu fiecare zi in care soarele a rasarit.

Acum e liniste in sufletul meu, si nu stiu daca e linistea resemnarii, linistea necesara pentru a-mi trage sufletul sau linistea dinaintea furtunii. Am constientizat care e drumul pe care trebuie sa merg, mai ramane sa gasesc scurtatura spre el, caci m-am cam abatut, am ratacit mult si nu intotdeauna cu folos.

Si pentru ca e prima postare pe anul acesta si vine imediat dupa ziua mea - o zi memorabila din multe privinte - as vrea sa le transmit prietenilor mei multumiri pentru ca mi-au fost alaturi si m-au "suportat" in toti acesti ani, iar dusmanilor pentru ca mi-au netezit calea spre mantuire...(aici vor cadea pe ganduri cei vizati, care imi urmaresc cu mult interes postarile!)

Anul acesta e special, asa ca veti mai auzi de mine! (unde mai pui ca planeta Neptun, guvernatoarea zodiei Pestilor, de curand sosita in zodia de domiciliu, va zabovi aici pana in 2025 - fenomen rar, care are loc o data la 160 de ani...)

3 comentarii:

Anonim spunea...

...ca sa nu zici ca n-ai comentarii... iata: felicitari ca (ti-)ai revenit. :)

Na&Taa

martutza spunea...

Multumesc! Si inca n-ai vazut nimik...

Anonim spunea...

Bine ai revenit, Martutza!