martie 22, 2008

Buna dimineata, Bucuresti!

Dimineata, pe la ora 7, avand ceva treaba prin oras, m-am pomenit dintr-o data ca descopar o alta fata a Bucurestiului. Masinile motaiau cuminti in parcari, semn ca oamenii nu se trezisera inca, pomii incepeau sa-si arate, din ce in ce mai curajosi, podoaba florala, ici, colo cate un caine amusina gazonul proaspat plantat de primarie, strazile erau pustii si aerul ceva mai curat (bine, nu chiar ca la Sinaia...)
Pentru prima data dupa mult timp m-am simtit confortabil in orasul meu! Am inspirat, precauta, o gura de aer si...minune mare: nu m-am sufocat! Mai, voi intelegeti ce zic? Era liniste si pace in Bucuresti, se auzeau pasarile ciripind!!!! Mai ramanea sa vad un iepure traversand strada si as fi jurat ca sunt la Stockholm ;-)
Pana la urma merita sa te trezesti sambata la 6 dimineata ca sa te bucuri de o ora, doua de normalitate, caci malaxorul odata pornit, nu se opreste pana tarziu, in noapte.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cine te cnoaste se cam mira ... de cand nu ai mai vazut tu un ceas la ora 6 dimineata? Pun pariu ca erai convinsa ca si ceasurile dorm pana pe la 7 :))

Mărtutza spunea...

Nu stiu unde bati...;-) dar, contrar aparentelor, eu am casa impanzita de ceasuri, pacat ca nu prea ma uit la ele! Deh, m-am nascut dupa-amaiza, pentru mine soarele rasare dupa ora 15,00...