decembrie 19, 2009

Mi-a iesit cosaru'n drum...

Ehe, azi ne-am luat portia de noroc! Sa fie de la cosarul care astepta tramvaiul la Pieptanari? Mie imi place sa cred ca da...
Azi ne-am incumetat sa facem primul drum cu masina de dupa ninsoare. Dupa ce am reusit sa o eliberam pe YHA de sub troiene, destul de repede, ajutati de soarele care inveselea un pic atmosfera geroasa, am constatat ca prin Bucuresti se circula bine, in ciuda imaginilor prezentate la televizor; mai prost a fost cu coada care ne-a intampinat in apropiere de supermarket si cu gasirea unui loc de parcare, caci multe erau ocupate...de zapada!
Am luat un bradut mic si indesat, dar foarte bogat, aproape pe gratis (nu va dau detalii, ca apoi va vin idei!), am gasit si un cadou dragut pentru tombola, am rezolvat repede si cu coada la casa, desi magazinul era superaglomerat, deci ne putem apuca de gatit (mancare si brad!).
Daca mai punem la socoteala si faptul ca am reusit sa intram si sa iesim din YHA fara nicio problema, ca a pornit din prima si ca la intoarcere ne-am gasit pana si locul de parcare, nu am nici cea mai mica indoiala ca ni s-a tras de la cosar!

Asteptam colindatorii!

Niciun comentariu: