decembrie 18, 2009

Cadouri pentru tombola

Cine ma ajuta si pe mine cu niste idei de cadou pentru tombola de la serviciu?
In afara de:
-cani
-lampi aromoterapie
-casete bijuterii
...ca de-astea am deja dubluri si tripluri si n-as vrea sa pateasca si altii ca mine!

Ati primit vreodata un obiect super-haios sau ingenios? Vindeti-mi si mie pontul...

6 comentarii:

Mihai Buzea spunea...

@ martutza: pai fa o tombola cu oameni. pricepi miscarea? e simplu: toata lumea ia un bilet de tombola, afara de sefi (sa zicem, 3 sefi, sau 5, sau 1, sau cati or fi la voi). ei sunt "premiile cele mari". bun, si sa zicem ca eu trag premiul cel mare, adica pe seful al mai gras: in cazul asta, el trebuie sa-mi dea mie un cadou, dar eu nu trebuie sa-i dau lui nimic! si asa pentru restul de sefi: ei sunt trasi la sorti, fiind obligati sa dea cadouri, dar ei sa nu primeasca nici un cadou de la subordonati.

celelalte bilete sunt simple: eu, sa zicem, trag numarul 34 (tanti mimi de la contabilitate). ei trebuie sa-i fac un cadou. numarul meu (22, sa zicem), e tras de magda secretara, care trebuie sa-mi faca ea mie un cadou. in felul asta, toata lumea ofera cate un cadou si primeste cate unul.

afara de nenorocitii de sefi, saracii!

Crenguta spunea...

eu am primit ieri un plic cu un cupon de o anumita valoare la un anume restaurant. ieri a fost masa de craciun si toti am primit asa, dar de valori diferite, intre 15kr si 500 de kr, iti dai seama ce misto am facut pe seama celor care au primit cupon in valoare de 15kr :)).
mi se pare faina moda de aici sa faci cadou un cupon de o anumita valoare, apoi se duce omu la magazinul respectiv si isi ia ce-i place lui de banii respectivi...

Mărtutza spunea...

@misu: e clar ca ai o problema cu sefii... dar tema tombolei este Craciunul= sarbatoare= bucuria de a darui, nu ocazia ideala de a-ti regla conturile; in plus, la noi tombola e nominala: se trag la sorti numele si fiecare stie cui ii cumpara cadoul, insa nu stie de la cine a primit cadoul...

mara spunea...

cu exceptia mea, care mi-am bagat nasul si am vazut cine imi ia cadou. martutza, o sa ma gandesc la ceva pt tine, depinde si pe cine ai nimerit la bilet.
iar nea misu, stai linistit ca nu stii despre ce tombola e vorba.

Unknown spunea...

uite ce am dat eu ca si cadou, la tombola la noi la firma:
http://www.youtube.com/watch?v=OOucKPgUBRA&feature=related

si am luat-o din magazinul unirea de la parter.

Mărtutza spunea...

@Corni: Multumesc pentru sugestie! Jucarii japoneze, se pare...nu le stiam!