decembrie 29, 2009

A December to remember...

...cum frumos spunea Ursi. Este articolul cu numarul 17 pe luna decembrie, adica fix numarul articolelor scrise de mine din ianuarie pana in noiembrie! Sigur, nu e musai sa scrii zilnic, chiar daca blog=jurnal, ci e important sa scrii cand ai ceva de spus. Mai depinde de dispozitie, de timp, de conditiile tehnice, de reactia cititorilor si de dorinta de a impartasi celorlalti. Daca e sa fac o analiza, in lunile in care am calatorit cel mai mult am scris cel mai putin sau deloc. Si, credeti-ma, as fi avut ce povesti, dar neavind "ustensilele" la mine am scris la intoarcere, cand impresiile nu mai sunt la fel de vii, deja uiti detaliile si se asterne primul fir de praf peste amintiri...
Mi-as fi dorit sa fiu mai activa, sa comunicam mai mult, sa va starnesc interesul si curiozitatea de a ma vizita poate chiar zilnic. Eu v-am asteptat si m-am bucurat de fiecare semn de viata primit de la voi! Cand am intrat in concediu, am facut o promisiune: sa scriu cate un articol pe zi pana la sfarsitul anului. Nu mi-am facut probleme ca-mi vor lipsi subiectele, ba as fi putut scrie si 2 pe zi, dar deja incepea sa semene a tratament ;-)
Ar fi frumos ca anul viitor sa ne largim familia de bloggeri - cu ajutorul Crengutei vom incepe chiar din ianuarie! - Danezu' si Mara vin tare din urma, Mugur are deja un avans serios, contez si pe Magda si Razvan, si...cei din urma (eu si Ursi) sper ca vor fi, in sfarsit, cei dintai...
Acum, ca v-am facut reclama, sper sa beneficiez si eu de cate un comentariu!

4 comentarii:

apa_debulata spunea...

Salut voios faptul ca te-ai tinut de cuvant si ai scris in fiecare zi. Intrucat ti-am marturisit ca nu sunt o comentatoare ferventa, ci doar carcotasa atunci cand sunt intrebata, am sa iti marturisesc de ce am ales sa comentez tocmai acest mesaj, desi nu exista nici o legatura aparenta sau evidenta cu pomul de Craciun :D.
Deci, din doua motive:
1 - imi place numarul 17 pentru ca e numar prim
si
2 - in titlu se regaseste numele lunii in care m-am nascut eu, decembrie. Atat din sectorul 5 care este.

mara spunea...

Bravo, te felicit pentru 17 articole care chiar spun ceva. Eu sunt pe aproape cu 7. Dar nu conteaza, ca doar nu ne luam la intrecere. In ultimul timp am cam suferit de pana de idei. Dar cu siguranta la anul voi avea multe de povestit.

Mărtutza spunea...

@apa_debulata: hopa, lume noua-n peisaj...ma simt onorata si coplesita de asa o vizita si sper ca macar o data-n luna albastra sa mai bagi un cap pe-aici! ptiu, sa nu te deochi!

@mara: multumesc! te mai astept cu cate o lauda, ca face bine la psihic si la moral...hai, ca in ianuarie te las pe tine in fata ;-)

mugur spunea...

eu vreau sa ajung la 10 pe zi pentru ca suntem in 2010!